IZABERITE MODEL ATLANTIC RADIJATORA

Atlantic F129

 

Atlantic Altis Ecoboost 3 sa WIFI upravljanjem

Električni radijatori Atlantic 

 Električni konvektori Atlantic – Francuski radijatori 
 

Električni radijatori Atlantic su električni konvektorski radijatori opremljeni preciznim elektronskim termostatima te zbog toga nema toplinskih gubitaka, a samim time i potrošnja je manja. Atlantic konvektori su modernog dizajna te se uklapaju u svaki prostor, odlikuje ih brzo zagrijavanje prostora uz izuzetno ugodno širenje topline po prostoru.

Atlantic konvektori ne sadrže motor, niti ventilator, nisu ispunjeni nikakvim medijima (ulje, voda, glikol itd.), već direktno zagrijavaju zrak u prostoriji i sva utrošena energija se isporučuje u prostor koji se zagrijava i stoga nema nikakvih gubitaka u prijenosu toplinske energije.

Namijenjeni su za sve prostore, kao osnovno grijanje ili dopunsko grijanje.Rukovanje Atlantic radijatorima je jednostavno  Modernog su dizajna, zauzimaju malo prostora, a težina je od 5-10 kg ovisno o snazi i  modelu radijatora.

Atlantic konvektori ne isušuju zrak, ne podižu prašinu, ekološki je proizvod, pa ga mogu bez problema koristiti osobe sa dišnim tegobama i alergijama.

Uz pravilno rukovanje u odnosu na druge električne sisteme grijanja potrošnja je niza 20-30%.

Atlantic radijatori su usklađeni sa važećim normama sigurnosti EU, Sigurni su za korištenje i ne postoji mogućnost ozljeda djece ili starijih osoba. Jednostavni su za održavanje.

Atlantic električni konvektori imaju električnu zaštitu  (IP 24 vlage tako da  se mogu koristiti u kupaonicama i ostalim vlažnim prostorima. Atlantic konvektori se isporučuju u  2 modela: Atlantic F129 i Atlantic Altis Ecoboost 3 sa WIFI upravljanjem.