Norveški radijatori Atlas/Ezewarm

Norveški radijatori Atlas/Ezewarm

Norveški radijatori Atlas/Ezewarm su električni konvektorski radijatori priključnog napona 220 V-50Hz, sadrže aluminijski X grijač (niskotemperaturni ) koji omogućava manju potrošnju električne energije, rade bešumno, imaju dvostruku električnu zaštitu (IP 24) te su pogodni za ugradnju u kupaonice i druge vlažne prostore. Jednostavni su za montažu i održavanje, imaju zaštitu od pregrijavanja te nema opasnosti od ozljede djece i ostalih korisnika. Opremljeni su kontrolnom upravljačkom jedinicom sa LCD zaslonom sa preciznim elektronskim termostatom za postavke željene temperature, štednim modulom (programatorom) i mjeračem vremena (tajmerom).

norveški radijatori, atlas norveški radijatori, atlas/ezewarm norveški radijatori, ezewarm norveški radijatori, konvektori

Na LCD zaslonu kontrolne jedinice se prikazuje postavljena temperatura, programi rada, dan i sat. Štedni modul (programator) ima mogućnost 13 programa rada te korisnik Atlas/Ezewarm radijatora može koristiti bilo koji od 13 programa po izboru npr. program protiv smrzavanja tvornički je postavljen na 7 C ( u slučaju dugotrajne odsutnosti zimi iz prostora), ugodne temperature npr. 22 C (sobna ugodna temperatura prilikom boravka u prostoru), štedne temperature npr. 18 C (u slučaju odsutnosti 4 ili više sati iz prostora), a upotrebom korisničkog programa na štednom modulu može sam dnevno postaviti i programirati željene intervale grijanja postavkama.

Opremljen LCD zaslonom i 7-dnevnim programatorom
💬 za prostore od 7-12 m2
💬 dimenzije (dxšxv) mm 656×57×400
Sadržaj pakiranja:
✔ radijator Avk 1002
✔ priključni kabel na desnoj strani 1,50 m
✔ nosači za montažu na zid
✔ nosači sa kotačima za montažu na pod
✔ uputstvo za upotrebu
Cijena: 960,00 kn 

Opremljen LCD zaslonom i 7-dnevnim programatorom
💬 za prostore od 12-17 m2
💬 dimenzije (dxšxv) mm 930×57×400
Sadržaj pakiranja:
✔ radijator EZE-015
✔ priključni kabel na desnoj strani 1,50 m
✔ nosači za montažu na zid
✔ nosači sa kotačima za montažu na pod
✔ uputstvo za upotrebu
Cijena: 1.095,00 kn
U dolasku do 31.8.2021.
Cijena za prednarudžbu do 22.8.2021. 1.000 kn

Opremljen LCD zaslonom i 7-dnevnim programatorom
💬 za prostore od 17-23 m2
💬 dimenzije (dxšxv) mm 1265×57×400
Sadržaj pakiranja:
✔ radijator EZE-020
✔ priključni kabel na desnoj strani 1,50 m
✔ nosači za montažu na zid
✔ nosači sa kotačima za montažu na pod
✔ uputstvo za upotrebu
Cijena: 1.195,00 kn
U dolasku do 31.8.2021.
Cijena za prednarudžbu do 22.8.2021. 1.100 kn

Štedni modul pruža korisniku grijanja potpuni komfor i bezbrižno grijanje kroz cijelu sezonu te se na taj način ostvaruje dodatna ušteda električne energije. Uz pravilno korištenje i podešavanje temperature ostvaruje se ušteda do 30% u usporedbi sa drugim sistemima električnog grijanja. Idealno su rješenje kao glavni izbor grijanja ili dodatni izvor grijanja. Jednostavni su za montažu na zid ili pod. Modernog su dizajna i vrlo tanki samo 57 mm tako da se uklapaju u interijer svakog prostora.

Kontrolna jedinica Atlas radijatora

Postavke štedne i ugodne temperature, 13 programa rada. Korisnik po svojim željama i potrebama može postaviti nivo grijanja u određenim intervalima tokom dana 7 dana u tjednu. Prikaz dana, vremena, postavljene temperature te programa u kojemu se grijanje trenutno izvodi.

Odabir štedne ili ugodne temperature grijanja. Tajmer za uključivanje i isključivanja radijatora. Elektronsko zaključavanje i otključavanje kontrolne jedinice. Jednostavno za upotrebu!

Grijač Atlas radijatora

Atlas/Ezewarm norveški radijatori imaju ugrađen aluminijski grijači element velikih dimenzija u obliku slova X. Oblik i struktura grijača omogućuju brzi početak grijanja nakon uključivanja (cca 50 sekundi) i brzo podizanje temperature u prostoru u roku od nekoliko minuta. Grijač radi na nižim temperaturama od konvencionalnih električnih grijača (niskotemperaturni grijač) što znači veću udobnost i kvalitetu zraka prilikom cirkulacije prostorom.

Hladan zrak iz donjeg dijela prostorije ulazi u radijator kroz otvor na donjem dijelu radijatora gdje je smješten aluminijski X grijač koji zagrijava hladni zrak koji prelazi preko grijača te se topli zrak diže i potiskuje hladni zrak u dno prostora te prirodno kruži po prostoriji koju brzo i efikasno zagrijava. Opremljeni si zaštitom od pregrijavanja i zaštitom od prevrtanja i mogu se koristiti u vlažnim prostorima i kupaonicama jer imaju dvostruku električnu zaštitu (IP24).

Maksimalna sigurnost korisnika

Atlas/Ezewarm norveški električni radijatori se proizvode sukladno strogim sigurnosnim pravilima. Radijatori su modernog dizajna i oblih oblika bez oštrih rubova, imaju ugrađenu zaštitu od pregrijavanja a kućište se ne zagrijava na visoke temperature tako da nema opasnosti za korisnika. Radijatori Atlas imaju ugrađenu dvostruku električnu zaštitu (IP 24) te se zbog toga mogu koristiti za zagrijavanje u vlažnim prostorima (kupaonice, podrumi i slično).

Zagrijavanje prostora

Grijanje norveškim električnim radijatorima Atlas je sigurno i udobno rješenje za svaki prostor. Instalacija Atlas radijatora ne zahtjeva veliki financijski izdatak. Bez obzira da li se instaliraju u novoizgrađene prostore ili za zagrijavanje postojećih prostora, grijanje električnim Atlas radijatorima pokazalo se kao dobra ekonomska odluka. Električni Atlas radijatori nude udobno, brzo i efikasno grijanje, jednostavno rukovanje te nisku potrošnju električne energije. Prilikom grijanja Atlas radijatorima podiže se puno manje prašine u usporedbi sa ostalim načinima grijanja. Norveški radijatori Atlas modernog su dizajna, bešumnog rada, niske potrošnje energije i odlične kvalitete izrade. Atlas radijatori se jednostavno i brzo montiraju na zid prostorije koju se želi grijati. Atlas radijatore je moguće montirati i na kotače tako da mogu biti mobilni i seliti se iz prostorije u prostoriju zavisno od potreba korisnika grijanja.