Fujitsu Nocria X Inverter 3.4 kW, klima uređaj

2.097,02  (15.800,00 kn)

Način plaćanja
Cijena €:
Cijena kn:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
2.097,02 €
15.800,00 kn
Jednokratno kartično plaćanje:
2.180,90 €
16.432,00 kn
Kartično plaćanje do 12 rata:
2.285,75 €
17.222,00 kn
Kartično plaćanje do 24 rate:
2.348,66 €
17.696,00 kn
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

Učinak hlađenja: 3,4 kW
Učinak grijanja: 5 kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A++

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

Fujitsu Nocria X Inverter 3.4 kW – ASYG12KXCA/AOYG12KXCA, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 3,4 kW
Učinak grijanja: 5 kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A++
Plazma filter
Dual blaster
Human sensor
WIFI upravljanje
Jamstvo: 60 mjeseci

 

Fujitsu Nocria X povratnik u ponudu ovog japanskog branda. Ovaj puta riječ je o dragulju kojeg krase brojna tehnička rješenja o kojima konkurencija može samo maštati. Uz to, koristi ekološki prihvatljiv rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša i poboljšava energetsku efikasnost, te “Human Sensor” funkciju automatskog ekonomičnog rada, pa ne čudi da Nocria X postiže najviše SEER i SCOP koeficijente A+++.
Uz snagu od 3.4 kW stvarno se možete opustiti, jer će ovaj iznimni uređaj bez imalo problema rashladiti ili ugrijati svaki prostori do 35 m² te osigurati najvišu kvalitetu zraka. Za nju se pobrinuo “Plasma Filter”, najsnažniji filterski sustav dostupan za klima uređaje koji pouzdano uklanja 99% štetnih čestica i ne samo da olakšava simptome respiratornih bolesti, već i pomaže u sprječavanju razvijanja istih.
Kako bi osigurao da baš svaki kutak vašeg dnevnog boravka, ureda ili spavaće sobe bude optimalno klimatiziran, ovaj model dolazi sa dvostrukim sistemom “Dual Blaster” koji sa snažnim ispuhom na bočnim stranicama klima uređaja omogućava rekordno brzo postizanje zadane temperature.
Uz brojne funkcije u ponudi Fujitsu klima uređaja poput Automatski režim rada, Automatsko ponovno pokretanje, Režim snažnog rada, Tihi rad, „Sleep timer“, Programski timer i Ekonomski režim rada, Nocria X dolazi i sa rijetkom, vrlo zahvalnom funkcijom Automatskog čišćenja zračnog filtera sa kojom ćete uštedjeti na vremenu i brizi, a dugoročno i na računu. Naime, princip rada klima uređaja je takav da u slučaju začepljenog filtera pokušava nadoknaditi izgubljenu efikasnost preko dodatnog pojačanog rada i time se naravno troši sve više električne energije.
Za lako upravljanje tu je infracrveni bežični daljinski upravljač a za proširenu mogućnost bežičnog upravljanja putem vašeg pametnog telefona, tableta ili računala pobrinuti će se WiFi upravljački modul.
Klima uređaj Fujitsu Nocria X sastoji se od unutarnje jedinice oznake ASYG12KXCA, vanjske jedinice AOYG12KXCA, infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi upravljačkog modula.

Naslov

Go to Top