Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 5.0 kW, klima uređaj

From 7.490,00kn

Nema na zalihi!

Učinak hlađenja: 5,0kW (1,3-5,0)kW
Učinak grijanja: 5,4kW (1,4-6,5)kW
Za prostor: do 50m2
Energetska klasa: A++

TRENUTNO NEMA NA ZALIHI

Opis

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 5.0 kW – MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 5,0kW (1,3-5,0)kW
Učinak grijanja: 5,4kW (1,4-6,5)kW
Za prostor: do 50m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: dodatna opcija (doplata)
Radni medij: R-32
Jamstvo: 36 mjeseci

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter MSZ-HR50VF/MUZ-HR50VF srednji model iz palete uređaja Mitsubishi Electric koristi, ekološki rashladni medij R32 te zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje izvrsne energetske učinkovitosti razreda SEER A++ i SCOP A+. Odlikuje se jednostavnošću korištenja, kompaktnim dimenzijama i funkcijama nužnim za visoku razinu komfora. Snagom od 5 kW osigurava hlađenje i grijanje u prostorima do 50 m², a naprednim filtracijskim sustavom izvrsnu kvalitetu zraka. Zahvaljujući dodatnom filteru sa ionima srebra drastično je smanjena količina peludi, bakterija i drugih alergena. Dodatna pogodnost su automatske horizontalne lamele koje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu protoka zraka po prostoriji i Econo Cool funkcija koja prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka. Zahvaljujući tome, postavljena temperatura može se povisiti za čak 2 °C bez gubitka udobnosti. Na taj način se postiže porast porast energetske učinkovitosti za 20%.
Lako upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno:
– WiFi sučelje za bežičnu kontrolu klima uređaja aplikacijom na vašim pametnih telefonima, tabletima…
– žičano upravljačko sučelje sa proširenim mogućnostima kontrole
Za jednostavno korištenje tu su funkcije poput: Automatsko ponovno pokretanje, Timer, Samodijagnostika, Automatsko podešavanje brzine ventilatora i naravno tihi rad samog klima uređaja. Klima uređaj Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 5 kW sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača.