Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria 22 P

From 2.310,00kn

Na zalihi

Tehnički podatci:

Za prostorije do: 26m2/90 m³

Kapacitet odvlaživanja: do 12 l / 24 sata (pri 32°C / 80 % RH)

Protok zraka (m3/h):160

Spremnik za vodu: 5.5 litara

Dimenzije (V׊×D) mm: 587×335×240

Razina buke (dBA): 45

Jamstvo: 24 mjeseca

Opis

Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria 22 P

Olimpia Splendid nova linija odvlaživača zraka Aquaria, sada u još snažnijem izdanju 22 P. Riješite se nesnosnih sparina uzrokovanih povećanom količinom vlage u zraku te spriječite štetno djelovanje koje vlaga ima na vaše pokućstvo, odjeću, obuću i ostale osobne predmete poput umjetnina. Korištenjem odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor činite ugodnijim za boravak.

Linija Aquaria donosi sve što jedan ozbiljan odvlaživač i treba, ali u vrlo snažnoj izvedbi i s pouzdanim radom po hladnim temperaturama. Naime, ovaj će model zadovoljiti potrebe odvlaživanja u prostorijama do čak 90 m³, a zahvaljujući automatskoj funkciji odmrzavanja, nesmetano će nastaviti s radom. Pražnjenje vode dodatno je olakšano uklonjivim spremnikom kapaciteta 5.5 L koji dolazi s drškom za lakši prijenos.

Ono što ga čini posebno zanimljivim za korištenje u kućanstvu je funkcija Laundry Mode, odnosno posebno zamišljen režim rada za što brže sušenje veša. Upravljanje je iznimno lako pomoću modernog zaslona na dodir i jednostavnog prikaza razine vlage i temperature u prostoriji. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će se sam ugasiti kada se spremnik vode napuni do vrha. Od drugih funkcionalnosti tu su 24 satni timer za bezbrižan rad, automatska kontrola vlage, turbo režim rada i lagani režim rada s najnižom postavkom ventilatora. Ukoliko dođe do prestanka i kasnije povratka struje, uređaj sam nastavlja s radom.

Na kraju, ne smijemo zaboraviti i zračnu filtraciju. Iako mu filtracija zraka nije glavna namjena, ovaj odličan uređaj posjeduje i plastični perivi filter (filter protiv prašine), koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i dodatno doprinosi kvaliteti zraka u prostoriji. Uz njega, tu je i filter s aktivnim ugljenom koji dodatno pročišćava zrak i zadržava neugodne mirise.