Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Slim 10 P

From 1.450,00kn

Na zalihi

Tehnički podatci:

Za prostorije: 18m2/45m3

Radna tvar: R290

Brzine ventilatora: 1 brzina

Protok zraka (m3/h): 120

Spremnik za vodu: 2 litre

Razina buke (dBA): 42

Kapacitet odvlaživanja: do 10 l / 24 sata (pri 32°C / 80 % RH)

Jamstvo: 24 mjeseca

Opis

Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Slim 10 P

Olimpia Splendid nova linija odvlaživača zraka Aquaria, u novom i još tanjem izdanju Slim 10 P. Riješite se ljetnih sparina uzrokovanih povećanom količinom vlage u zraku te spriječite štetno djelovanje koje vlaga ima na vaše pokućstvo, odjeću, obuću i ostale osobne predmete poput umjetnina. Korištenjem odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor činite ugodnijim za boravak.

Linija Aquaria Slim donosi sve što jedan ozbiljan odvlaživač i treba, ali u puno praktičnijem i kompaktnijem ruhu. Naime, ovaj model može se pohvaliti dubinom od samo 185 mm i kotačićima koji olakšavaju prijenos po potrebi, dok će se za lakšu kontrolu rada pobrinuti poluprozirni spremnik vode koji vam omogućuje brzi pregled razine vode.

Upravljanje je iznimno lako pomoću modernog zaslona na dodir i jednostavnog prikaza razine vlage u prostoriji. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će vas on sam obavijestiti o tome kada se spremnik vode napuni do vrha. Ne morate brinuti ni o smrzavanju, jer ovaj model dolazi s uređajem za odmrzavanje koji ga štiti kod niskih temperatura.

Na kraju, ne smijemo zaboraviti i zračnu filtraciju. Iako mu filtracija zraka nije glavna namjena, ovaj odličan uređaj posjeduje i plastični perivi filter (filter protiv prašine), koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i dodatno doprinosi kvaliteti zraka u prostoriji.