Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Slim 12 P

From 1.360,00kn

Na zalihi

Tehnički podatci:

Za prostorije: 22m2/55 m3

Radna tvar: R290

Brzine ventilatora: 2 brzine

Protok zraka (m3/h): 100

Spremnik za vodu: 2,5 litre

Razina buke (dBA): 45

Kapacitet odvlaživanja: do 10 l / 24 sata (pri 32°C / 80 % RH)

Jamstvo: 24 mjeseca

Opis

Odvlaživač zraka Olimpia Splendid Aquaria Slim 12 P

Olimpia Splendid nova linija odvlaživača zraka Aquaria, u novom i još tanjem izdanju Slim 12 P. Riješite se nesnosnih sparina uzrokovanih povećanom količinom vlage u zraku te spriječite štetno djelovanje koje vlaga ima na vaše pokućstvo, odjeću, obuću i ostale osobne predmete poput umjetnina. Korištenjem odvlaživača zraka ujedno smanjujete i vjerojatnost razvijanja plijesni te prostor činite ugodnijim za boravak.

Linija Aquaria Slim donosi sve što jedan ozbiljan odvlaživač i treba, ali u puno praktičnijem i kompaktnijem ruhu. Naime, ovaj model može se pohvaliti dubinom od samo 190 mm i kotačićima koji olakšavaju prijenos po potrebi. Pražnjenje vode dodatno je olakšano uklonjivim spremnikom kapaciteta 2.5 L koji dolazi s drškom za lakši prijenos.

Upravljanje je iznimno lako pomoću modernog zaslona na dodir i jednostavnog prikaza razine vlage i temperature u prostoriji. U slučaju da zaboravite na uključen odvlaživač, ne morate se brinuti, jer će se sam ugasiti kada se spremnik vode napuni do vrha. Od funkcionalnosti tu su 24 satni timer za bezbrižan rad, automatska kontrola vlage, turbo režim rada, tihi režim rada i kontinuirano isušivanje. Ukoliko dođe do prestanka i kasnije povratka struje, uređaj sam nastavlja s radom. Za zaštitu od smrzavanja tu je i električni uređaj za odmrzavanje, pa se odvlaživač bez brige može koristiti i za vrijeme nižih temperatura.

Na kraju, ne smijemo zaboraviti i zračnu filtraciju. Iako mu filtracija zraka nije glavna namjena, ovaj uređaj posjeduje plastični perivi filter (filter protiv prašine), koji uz to što sprječava ulazak prašine u mehanizam, ujedno i smanjuje njezinu razinu u zraku i dodatno doprinosi kvaliteti zraka u prostoriji. Uz njega, tu je i filter s aktivnim ugljenom koji dodatno pročišćava zrak i zadržava neugodne mirise.