Fujitsu Standard Eco Inverter 2.5 kW, klima uređaj

//Fujitsu Standard Eco Inverter 2.5 kW, klima uređaj

Fujitsu Standard Eco Inverter 2.5 kW, klima uređaj

From 3.490,00kn

Na zalihi

Opis

Fujitsu Standard Eco Inverter 2.5 kW – ASYG09KPCA/AOYG09KPCA, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica

Raspon rashladnog učinka 2,5 (0,9 – 3,0 kW)
Raspon učinka grijanja 2,8 (0,9 – 3,8 kW)
Za prostor: 25m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje – može se ugraditi (doplata)
Radna tvar: R32
Jamstvo: 36 mjeseci

Osnovni model Fujitsu Standard Eco Inverter model koji koristi rashladni medij R32 oduševit će vas jednostavnim, nenametljivim dizajnom koji skriva brojne tehnološke novitete. Uređaj postiže A++ energetski razred u hlađenju, podržava opcionalno WiFi upravljanje koje se kupuje zasebno, te može grijati sve do -15 ºC. Snagom od 2.5 kW zadovoljit će sve potrebe hlađenja i grijanja u prostorijama do 25 m².

Odličnim filterskim sustavom osigurati će svjež i čist zrak a velikom lamelom tih rad i ugodan ispuh zraka po čitavoj prostoriji. Također, prednji panel lako je ukloniv pa će održavanje čistoće filtera biti brzo i jednostavno, a za pravovremeno čišćenje biti ćete obavješteni na vrijeme pomoću signalne lampice u znaku filtera.

Brza i jednostavna je i sama kontrola uređaja pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i brojnih funkcija. U slučaju potrebe klimatizacije pred ili za vrijeme spavanja možete koristiti funkciju „Sleep“, dok se recimo u odsustvu možete poslužiti funkcijom „Programski timer“ i ne brinuti o tome da li je vaš klima uređaj ostao upaljen ili ugašen. Na ovaj način dodatno ćete uštedjeti na vremenu i potrošnji električne energije pravovremenim gašenjem klima uređaja i izbjegavanjem nepotrebnog rada.

Za udobnost svakodnevnog korištenja tu su i sve najbitnije programske značajke poput: Ekonomski režim rada, Režim snažnog rada, Automatska brzina ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje.

Klima uređaj Fujitsu Standard Eco Inverter 2.5 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake ASYG09KPCA, vanjske jedinice AOYG09KPCA i infracrvenog daljinskog upravljača.