Fujitsu Standard Eco Inverter 5.2 kW-ASYG18KLCA/AOYG18KLCA

//Fujitsu Standard Eco Inverter 5.2 kW-ASYG18KLCA/AOYG18KLCA

Fujitsu Standard Eco Inverter 5.2 kW-ASYG18KLCA/AOYG18KLCA

From 8.850,00kn

Na zalihi

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 5,2kW (0,9 – 6,0) kW
Učinak grijanja: 6,3kW (0,9 – 8,7) kW
Za prostor: do 50m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje – može se ugraditi (doplata)
Jamstvo: 36 mjeseci

Opis

Fujitsu Standard Eco Inverter 5.2 kW – ASYG18KLCA/AOYG18KLCA, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Raspon rashladnog učinka 5,2 (0,9 – 5,5 kW)
Raspon učinka grijanja 6,3 (0,9 – 7,7 kW)
Za prostor: do 50 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje – može se ugraditi (dodatna opcija)
Radna tvar: R32
Jamstvo: 36 mjeseci

Osnovni Fujitsu Standard Eco Inverter model koji koristi rashladni medij R32 oduševit će vas jednostavnim, nenametljivim dizajnom koji skriva brojne tehnološke novitete. Uređaj postiže A++ energetski razred u hlađenju, podržava opcionalno WiFi upravljanje koje se kupuje zasebno, te može grijati sve do -15 ºC. Snagom od 5.2 kW zadovoljit će sve potrebe hlađenja i grijanja u prostorijama do 55 m².

Odličnim filterskim sustavom osigurati će svjež i čist zrak a velikom lamelom tih rad i ugodan ispuh zraka po čitavoj prostoriji. Također, prednji panel lako je ukloniv pa će održavanje čistoće filtera biti brzo i jednostavno, a za pravovremeno čišćenje biti ćete obavješteni na vrijeme pomoću signalne lampice u znaku filtera.

Brza i jednostavna je i sama kontrola uređaja pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i brojnih funkcija. U slučaju potrebe klimatizacije pred ili za vrijeme spavanja možete koristiti funkciju „Sleep“, dok se recimo u odsustvu možete poslužiti funkcijom „Programski timer“ i ne brinuti o tome da li je vaš klima uređaj ostao upaljen ili ugašen. Na ovaj način dodatno ćete uštedjeti na vremenu i potrošnji električne energije pravovremenim gašenjem klima uređaja i izbjegavanjem nepotrebnog rada.

Za udobnost svakodnevnog korištenja tu su i sve najbitnije programske značajke poput: Ekonomski režim rada, Režim snažnog rada, Automatska brzina ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje.

Klima uređaj Fujitsu Standard Eco Inverter 5.2 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake ASYG18KLCA, vanjske jedinice AOYG18KLCA i infracrvenog daljinskog upravljača.