Norveški radijatori Atlas/Ezewarm

Norveški radijatori Atlas/Ezewarm su električni konvektorski radijatori priključnog napona 220 V-50Hz, sadrže aluminijski X grijač (nisko temperaturni) koji omogućava manju potrošnju električne energije, bešumno su, imaju dvostruku električnu zaštitu (IP 24) te su pogodni za ugradnju u kupaonice i druge vlažne prostore. Potrošnja električne energije je niža do 30% u odnosu na druge načine električnog grijanja zbog konstrukcije grijača i kombinacije preciznog termostata.

Nova generacija Atlas/Ezewarm norveških radijatora je zahvaljujući novoj tehnologiji proizvedena u manjim dimenzijama (dužina) kako bi zauzimali što manje prostora, a zadržali su istu iskoristivost i učinkovitost. Jednostavni su za montažu i održavanje, imaju zaštitu od pregrijavanja te nema opasnosti od ozljeda djece i ostalih korisnika.

Opremljeni su upravljačkim LCD zaslonom sa WIFI upravljanjem.

Isporučuju se u snagama: 1000 W, 1500 W, 2000 W.

Kontrolna jedinica Atlas/Ezewarm radijatora

Norveški radijatori Atlas/Ezewarm opremljeni su LCD upravljačkim zaslonom na kojem se prikazuje: temperatura prostora, razina grijanja (niska ili visoka), indikator uključenog grijača, simbol kada je uključeno WIFI upravljanje te tipke za podešavanje. Norveški radijatori Atlas/Ezewarm model sa WIFI upravljanjem može raditi u WIFI načinu upravljanja putem pametnih telefona i u ručnom načinu podešavanja tj. postavke se mogu raditi na samom radijatoru.

Grijač Atlas/Ezewarm radijatora

Atlas/Ezewarm radijatori imaju ugrađen aluminijski grijači element velikih dimenzija u obliku slova X. Oblik i struktura grijača omogućuju brzi početak grijanja nakon uključivanja (cca 50 sekundi) i brzo podizanje temperature u prostoru u roku od nekoliko minuta.

Grijač može raditi sa pola snage ili sa punom snagom grijanja npr. grijač od 2000 W može raditi na niskoj razini grijanja na 1000 W ili na visokoj razini grijanja na 2000 W ovisno što korisnik postavi. Grijač radi na nižim temperaturama od konvencionalnih električnih grijača (niskotemperaturni grijač) što znači veću udobnost i kvalitetu zraka prilikom cirkulacije prostorom. Hladan zrak iz donjeg dijela prostorije ulazi u radijator kroz otvor na donjem dijelu radijatora gdje je smješten aluminijski X grijač te se topli zrak kruži prostorom.

Zagrijava hladni zrak koji prelazi preko grijača te se topli zrak diže i potiskuje hladni zrak u dno prostora te prirodno kruži po prostoriji koju brzo i efikasno zagrijava.