Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter srednji model iz palete klima uređaja Mitsubishi Electric koristi, ekološki rashladni medij R32 te zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje izvrsne energetske učinkovitosti razreda SEER A++ i SCOP A+. Odlikuje se jednostavnošću korištenja, kompaktnim dimenzijama i funkcijama nužnim za visoku razinu komfora.

Osigurava hlađenje i grijanje u prostorima, a naprednim filtracijskim sustavom izvrsnu kvalitetu zraka. Zahvaljujući dodatnom filteru sa ionima srebra drastično je smanjena količina peludi, bakterija i drugih alergena.

Dodatna pogodnost su automatske horizontalne lamele koje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu protoka zraka po prostoriji i Econo Cool funkcija koja prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka.

Zahvaljujući tome, postavljena temperatura može se povisiti za čak 2 °C bez gubitka udobnosti. Na taj način se postiže porast porast energetske učinkovitosti za 20%.

Jednostavno upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno:

  • WiFi sučelje za bežičnu kontrolu klima uređaja aplikacijom na Vašim pametnih telefonima
  • žičano upravljačko sučelje sa proširenim mogućnostima kontrole

Za jednostavno korištenje tu su funkcije: Automatsko ponovno pokretanje, Timer, Samodijagnostika, Automatsko podešavanje brzine ventilatora i tihi rad samog klima uređaja.

Klima uređaji Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter isporučuju se sa unutarnjom i vanjskom jedinicom te infracrvenim daljinskim upravljačem.