Opis

AUX HALO 2.7 kW – ARI-12HCH/ARO-12HCH, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 3,5 kW (0,65-4,1) kW
Učinak grijanja: 4,2 kW (0,93-4,2) kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A+++
Opremljen UV lampom
Grijanje na
-20°C
Filter sa aktivnim ugljenom
Filter sa C vitaminom
God. potrošnja hlađenje: 149 kW
God. potrošnja grijanje: 752 kW
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Dimenzije UJ (VxŠxD): 294×881×194 mm
Dimenzije VJ (VxŠxD): 555×785×300 mm
Težina UJ: 9,5 kg
Težina VJ: 26 kg

Radna tvar: R-32
Jamstvo: 5 godina (3+2 produljeno)

AUX HALO je top model AUX klima uređaja iznenaditi će vas ponudom i brojnim inovativnim rješenjima. Odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX HALO lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme najvećih vrućina, kao i zagrijati prostor za vrijeme hladnih dana. AUX HALO serija klima uređaja koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša, a i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ako tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to, tada je AUX HALO pravi izbor za vas. S energetskom učinkovitošću u hlađenju SEER 8.5 i najvišim energetskim razredom A+++ predstavlja idealan odabir zbog svojih izvrsnih performansi i štednje energije. No, osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.6 pripada razredu A++, što ga postavlja visoko u ponudi klima uređaja za grijanje prostora. Na pouzdan rad možete računati tokom cijele zime i za najhladnijih dana, jer AUX HALO nesmetano grije i na čak -20°C vanjske temperature, što znači da mu nije potreban ni dodatan grijač vanjske jedinice.

Ovaj model AUX klima uređaja vrhunske performanse i spada A+++ energetski razred. Uz zaista nisku investiciju nudi najvišu energetsku učinkovitost i brojne “top model” mogućnosti koje su obično rezervirane za uređaje s puno višom cijenom.

Pouzdan i nesmetan rad osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Ono što je zaista posebno kod AUX uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.

No, ovo ne bi bio vrhunski klima uređaj da ne nudi i vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX HALO dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Uz navedene vrhunske karakteristike moramo spomenuti i to da je korištenje ovog uređaja lako i jednostavno. Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro postavite njegove brojne funkcije u mogućnosti je raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Turbo, Slijedi me, Automatski restart, 4D protok zraka, Samodijagnostika te brojne druge.

AUX HALO klima uređaj uz standardni infracrveni daljinski upravljač dolazi i s WiFi modulom (koji omogućuje upravljanje i postavke funkcija klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) i naravno te je uključen u cijenu.