Opis

AUX J-Smart 7,2 kW – ARI-24JEH/ARO-24JEH, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 7,2 kW (1,3-5,9) kW
Učinak grijanja: 7,2 kW (1,3-6,0) kW
Za prostor: do 70 m2
Energetska klasa: A++
Grijači kompresora u vanjskoj jedinici
Opremljen UV lampom
Filter sa aktivnim ugljenom
Filter sa C vitaminom
God. potrošnja hlađenje: 265 kW
God. potrošnja grijanje: 1470 kW
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Dimenzije UJ (VxŠxD): 316×940×224 mm
Dimenzije VJ (VxŠxD): 555×785×300 mm
Težina UJ: 11,5 kg
Težina VJ: 28 kg
Radna tvar: R-32
Jamstvo: 5 godina (3+2 produljeno)

Upravljanje klima uređajem je omogućeno pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i besplatnog WiFi modula koji Vam omogućava upravljanjem svim mogućnostima na vašem pametnom telefonu.

Osnovni model AUX klima uređaja svojom ponudom i brojnim “smart” rješenjima neće vas ostaviti ravnodušnima. Odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX J-Smart lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme visokih vrućina, a u prijelaznim mjesecima će vam poslužiti i za dogrijavanje prostora. Ova serija AUX klima uređaja koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji pomaže pri očuvanju okoliša, te i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ako tražite pouzdan uređaj koji je i štedljiv pri potrošnji energije, tada je AUX J-Smart pravi izbor za vas. S visokom energetskom učinkovitošću i A++ energetskim razredom odličan je odabir za štedljivo hlađenje. Na pouzdan rad možete računati tokom cijele godine, pa i za vrijeme posebno hladnih zimskih dana, jer AUX J-Smart dolazi s dodatnim grijačima kompresora i kadice u vanjskoj jedinici. Oni će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat u kadici ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i dodatno smanjuje potrošnja energije.

Pouzdan i nesmetan rad osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne tvari. Ono što je zaista posebno kod AUX uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.

No, ovo ne bi bio vrhunski klima uređaj da ne nudi i vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX J-Smart dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Uz sve već navedene vrhunske karakteristike korištenje ovog uređaja jednostavno užitak. Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro podesite njegove brojne funkcije klima uređaj je u mogućnosti raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Turbo, Slijedi me, Automatski restart, 4D protok zraka, Samodijagnostika te brojne druge.

Ovaj model uz standardni infracrveni daljinski upravljač dolazi s WiFi modulom (za upravljanje i postavke funkcija klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) i uključen je u cijenu.