Daikin Comfora 5,0 kW FTXP50N/RXP50N klima uređaj

1.520,00 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
1.520,00 €
Jednokratno kartično plaćanje:
1.580,80 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
1.656,80 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
1.702,40 €
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

 

 

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

DAIKIN Comforta 5,0 kW klima uređaj FTXP50N/RXP50N

Daikin Comfora klima uređaj pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, kombinirajući tihi rad, funkcije za čišćenje zraka i tehnologiju za upravljanje.

Klima uređaj Daikin Comfora FTXP odlikuje se tihim radom, pa ćete gotovo zaboraviti da se nalazi u Vašem domu. Osim toga, unutarnja jedinica ima filter za uklanjanje alergena iz srebra koji osigurava dobavu čistog zraka, što je idealno za osobe s alergijama. 3-D protok zraka u kombinaciji s okomitim i vodoravnim smjerom kretanja lamela omogućuje istrujanje toplog ili hladnog zraka direktno u kutove velikih prostora. Kompaktne dimenzije jedinice čine ju idealnom za projekte obnove, posebno za ugradnju iznad vrata. Uz Daikin Residential Controller (opciju), moći ćete upravljati svojim interijerom s bilo koje lokacije pomoću aplikacije, putem lokalne mreže ili interneta.

Ako želite, moći ćete koristiti i glasovnu kontrolu putem Amazon Alexa ili Google Assistanta za upravljanje funkcijama poput zadane vrijednosti, načina rada, brzine ventilatora i slično. Daikin Comfora FTXP klima uređaj ima i funkciju “sleep” koja automatski prilagođava temperaturu u prostoru tijekom noći, omogućujući vam ugodan i zdrav san. Također, funkcija “smart control” omogućuje brzo i precizno postavljanje željene temperature u prostoru, što će pomoći u štednji energije. Daikin Comfora FTXP klima uređaj pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, kombinirajući tihi rad, funkcije za čišćenje zraka i tehnologiju za upravljanje.

Učinak hlađenja: 5,0 (1,7-6,0) kW

Učinak grijanja: 6,0 (1,7-7,7) kW

Energetski razred: A++

Za prostor: 50 m2

Rashladno sredstvo: R32

WIFI upravljanje: ugrađeno

Dimenzije UJ (V x Š x D): 295 x 990 x 263 mm

Dimenzije VJ (V x Š x D): 735 x 825 x 300 mm

Jamstvo: 36 mjeseci

Go to Top