Opis

Fujitsu Airstage Basic ECO Inverter ASEH12KLTA/AOEH12KLTA 3,4 kW klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Raspon rashladnog učinka 3,4 (0,9 – 3,7 kW)
Raspon učinka grijanja 3,4 (0,9 – 3,7 kW)
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: dodatna opcija (nadoplata)
Radna tvar: R32
Jamstvo: 60 mjeseci

Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter modeli koristi rashladni medij R32 oduševit će vas svojim pametnim dizajnom koji eliminira mehaničke elemente i nudi sofisticiran, vrhunski dojam. Njegova kompaktna veličina, sa širinom od 770 mm i visinom od 250 mm, omogućuje fleksibilnu ugradnju u ograničen prostor. Uređaj postiže A++ energetski razred u hlađenju, podržava opcionalno WiFi upravljanje koje se kupuje zasebno, te može grijati sve do -15 ºC, a u hlađenju sve do ekstremnih +52ºC.

Prednji panel lako je ukloniv pa će održavanje čistoće filtera biti brzo i jednostavno, a za pravovremeno čišćenje biti ćete obavješteni na vrijeme pomoću signalne lampice u znaku filtera.

Brza i jednostavna je i sama kontrola uređaja pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i brojnih funkcija. U slučaju potrebe klimatizacije pred ili za vrijeme spavanja možete koristiti funkciju „Sleep“, dok se recimo u odsustvu možete poslužiti funkcijom „Programski timer“ i ne brinuti o tome da li je vaš klima uređaj ostao upaljen ili ugašen. Na ovaj način dodatno ćete uštedjeti na vremenu i potrošnji električne energije pravovremenim gašenjem klima uređaja i izbjegavanjem nepotrebnog rada.

Za udobnost svakodnevnog korištenja tu su i sve najbitnije programske značajke poput: Ekonomski režim rada, Režim snažnog rada, Automatski režim rada, Automatska brzina ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje.

Klima uređaj Fujitsu Airstage Basic Eco Inverter sastoji se od unutarnje jedinice oznake, vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača.