Opis

Fujitsu Design Inverter 2.5 kW – ASYG09KETA/AOYG09KETA – siva/bijela boja, klima uređaj

Unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 2,5 (0,9 – 3,2) kW
Učinak grijanja: 2,8 (0,9 – 4,0) kW
Za prostor:  do 25 m2
Energetska klasa: A++
Radna tvar: R-32
Wi-Fi upravljanje: dodatna opcija (nadoplata)
Jamstvo: 60 mjeseci

Fujitsu je pripremio novu seriju klima uređaja Design Inverter modernog dizajna i vrhunske efikasnosti koja ispunjava odlične rezultate energetskog razreda A++ u hlađenju, dok se novi dizajn s posebnom teksturom površine i elegantnim linijama izvrsno uklapa u svaki prostor. Korištenjem ekološki prihvatljivijeg rashladnog medija R32 postiže se još bolja energetska efikasnost i smanjuje štetnost za okoliš.
Poznato je za Fujitsu klima uređaje nude odličnu filtriranje, pa uz standardni filter prašine Design Inverter klima dolazi i s katehinskim filterom koji koristi statički elektricitet kako bi uhvatio fine čestice i prašinu iz zraka te s filtrom za uklanjanje neugodnih mirisa pomoću ionizacije. Kako biste znali kada je pravo vrijeme za čišćenje filtra, tu je poseban znak filtra koji će vas o tome obavijestiti. Održavanje sistema filtriranja olakšano lakim skidanjem prednjeg za što lakši pristup, dok se za rasprostranjenost klimatiziranog zraka pobrinuo velik otvor i nova konstrukcija za ispuh zraka. Na taj se način ujedno postiže i tiši rad.
Design Inverter nudi funkcionalnosti koje će osjetno olakšati korištenje, povećati udobnost i smanjiti brigu oko rada uređaja, sve kako bi vam osigurale nesmetanu ugodnost po vašim uvjetima. Od brojnih funkcionalnosti kao posebno vrijedne pažnje potrebno je istaknuti sljedeće: Ekonomski režim rada, Snažni režim rada, Održavanje 10 °C u prostoriji, Automatsko prebacivanje režima rada hlađenja i grijanja, Automatska kontrola ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje. Oni zajedno nude odgovarajuće načine rada za sve potrebe jednog doma.
Kontrola je iznimno laka putem bežičnog daljinskog upravljača koji vam nudi razne programske mogućnosti poput Noćnog, Programskog i tjednog timera. Pomoću njih možete namjestiti potpunu automatizaciju rada kroz tjedan, kada želite i kako želite. Ovako velika i detaljna kontrola nad klima uređajem ne samo da olakšava korištenje, već nudi potpunu optimizaciju i maksimalno iskorištavanje mogućnosti uređaja, uz dodatnu uštedu električne energije radi ciljanog rada samo u pravo vrijeme.
U ponudi je i žičani zidni daljinski upravljač koji nudi sve napredne mogućnosti kontrole u stilu centralnog grijanja. U ponudi je i WiFi sučelje (moguće ugraditi) za kontrolu i postavke putem pametnih telefona tako da kontrolu imate doslovno u svojim rukama… Klima uređaj Fujitsu Design Inverter sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice ASYG09KETA/AOYG09KETA i infracrvenog daljinskog upravljača. Isporučuje se u bijeloj i sivoj boji!