Opis

HITACHI airHome 600 klima-uređaj 1.8kW RAC-VJ18PHAE/RAK-VJ18PHAE

Učinak hlađenja: 2,0 kW
Učinak grijanja: 2,5 kW
Za prostor: do 15 m2
Energetska klasa: A+++
Radna tvar: R-32
Wifi upravljanje: uključeno u cijenu
Jamstvo: 3 godine

Hitachi airHome 600 klima-uređaj sastoji se od unutarnje jedinice i vanjske jedinice. Snaga hlađenja iznosi 2,50 kW i grijanja 3,40 kW. Koristi R32 radnu tvar. Energetska učinkovitost hlađenja/grijanja A+++/ A++. Smart Eco detektira kada nitko nije bio u prostoriji 20 minuta ili više te postupno povećava postavljenu temperaturu kako bi smanjio potrošnju energije. Uključuje RC-AGU1EA0G bežični daljinski upravljač. Dolazi sa ugrađenim Wi-Fi-om. Idealan je za prostorije do 25 m2

Klima-uređaj za ljude koji ne žele razmišljati o klimi

Klima-uređaj koji je jednostavan za korištenje – opremljen tehnologijom pametne automatizacije koja vam olakšava život, smanjuje potrošnju energije i poboljšava kvalitetu sna. Integrirana tehnologija samo održavanja pomaže u poboljšanju dugoročne učinkovitosti jedinice.

Podešava temperaturu dok dolazite kući ili izlazite iz kuće

Upotrijebite aplikaciju za pametni telefon airCloud Home za postavljanje profila svjesnosti o lokaciji i temperaturi, na primjer, otkrivanje kada ste na putu kući i automatsko podešavanje temperature spremne za vaš dolazak.

S aplikacijom airCloud Home također se možete povezati sa svojim pametnim zvučnikom (kompatibilnim s Amazon Echo i Google Home), koristiti funkcije tjednog rasporeda i tajmera te vidjeti koliko je energije potrošeno pomoću integriranog procjenitelja troškova energije.