Opis

Klima uređaj kanalni Hyundai Inverter Pro 5,28 kW – HCD 18 VMV/HCO 18 VMV

Učinak hlađenja: 5,28 kW (2,55-5,69) kW
Učinak grijanja: 5,85 kW (2,2-6,15) kW
Energetska klasa: A++
Razina buke UJ (dBA): 33/42
Radna tvar: R32
Težina UJ: 24,3 kg
Težina VJ: 33,7 kg
Dimenzije unutarnje jedinice (VxŠxD): 210x880x674 mm
Dimenzije vanj. jed (V׊×D): 554×800×333 mm

Hyundai je u ponudi poslovnih klima uređaja predstavio kanalnu jedinicu Hyundai Inverter Pro 5,28 kW. Ove vrhunske jedinice dizajnirane su posebno za instalacije gdje je potrebno „sakriti“ klima uređaj, ali zadržati optimalnu klimatizaciju i protok zraka. Za razliku od konvencionalnih klima uređaja, imaju mogućnost opskrbe svježim zrakom.

Unutarnje kanalne jedinice svojom izvrsnom fleksibilnošću predstavljaju idealno rješenje za klimatizaciju prostorija u kojima je interijer i dizajn vrlo važan, pa se postavljaju na mjestima koja nisu vidljiva na prvi pogled. Radi svojih kompaktnih dimenzija mogu se primjerice ugrađivati u uske stropne prostore ili ispod poda gdje im je dotok zraka omogućen pomoću skrivenih zračnih kanala. Bez obzira na oblik prostorije, ove jedinice osiguravaju jednolike temperature pa su pogodne za hotele, ordinacije, banke i slične poslovne prostore.

Uz potpuno automatski rad i jednostavnu kontrolu daljinskim upravljačem, Hyundai kanalne jedinice odlikuju se preciznom kontrolom temperature kojom se postiže kontinuirani rad i manja potrošnja. Kako bi rad uistinu bio pouzdan, Hyundai ih je opremio i sljedećim funkcijama:

Automatsko ponovno pokretanje nakon neočekivanog isključenja zbog prekida napajanja

Samodijagnostika koja u slučaju nenormalnog rada ili kvara automatski isključuje i štiti sustav

Stanje mirovanja gdje se klima uređaj prilagođava rad tako da se nekoliko sati održava stabilna temperatura i automatski kasnije gasi radi uštede energije

Instalacija je jednostavna i upravo radi pametnog dizajna, sustav se može prilagoditi na način da se zrak usisava odozdo ili odostraga, ovisno o potrebi. Održavanje je dodatno olakšano pumpom za odvod kondenzata i plastičnim filtrom na usisu zraka u jedinicu. Prelaskom na novi rashladni medij R32 postignuta je još veća efikasnost i energetska učinkovitost razred A++.