Opis

Hyundai Inverter Pro 15,8 kW – parapetno-podstropni klima uređaj – HCF 55 VMV/HCO 55 YMV

Učinak hlađenja: 15,83 W (5,28-17) kW
Učinak grijanja: 18,17 kW (4,4,-19,64) kW
Razina buke UJ (dBA): 42/54
Dimenzije UJ (VxŠxD): 235x1650x675 mm
Dimenzije VJ (V׊×D): 1333×952×415 mm

Parapetno-podstropna jedinica Hyundai Inverter Pro 15,8 kW je idealno rješenje za poslovne prostore gdje vam snaga i izvedba standardnog split sustava nije adekvatna. U situacijama kada prostorije imaju specifičan oblik ili ne postoji mogućnost ugradnje kazetne jedinice u strop, parapetno-podstropne jedinice predstavile su optimalan izbor. Izborom ovih jedinica zadovoljit će se potrebe širokog spektra potreba prostora poput ureda, učionica i restorana.

Unutarnja jedinica dizajnirana je na način da usmjerava snažan tok zraka duž zida ili stropa i na taj način pruža ravnomjernu raspodjelu temperature u sobi. Stvara se ugodno i opuštajuće okruženje koje će se svakako odraziti na raspoloženje i produktivnost zaposlenika.

Automatska kontrola i niska razinu buke ključne su karakteristike ove moderne jedinice koja od sada dolazi s novim, ekološki prihvatljivijim rashladnim medijem R32. Zahvaljujući njemu, dodatno je porasla energetska učinkovitost koja ju svrstava u energetski razred A++ i povećan je raspon radne temperature u hlađenju i grijanju. Uz brojne karakteristike i tehnologije koje u suradnji s novim Hyundai Inverter Pro krase ove jedinice, treba istaknuti sljedeće:

Unaprijeđeni ventilator koji uz povećanje volumena zraka istodobno smanjuje razinu buke u odnosu na prijašnje modele

Optimalni protok zraka osiguran je automatskom kontrolom vertikalnih i horizontalnih lamela ispuha zraka

Mogućnost dovoda svježeg zraka spajanjem na unutarnji priključak

Pojednostavljena instalacija i mogućnost postavljanja na strateški povoljnija mjesta, uzimajući u obzir estetiku prostorije i optimalan protok zraka

Upravljanje jedinicom vrlo je jednostavno pomoću daljinskog upravljača, a brojne funkcije poput timera i automatskog isključivanja i povrata temperature, samo dodatno olakšavaju vaše iskustvo korištenja.