Opis

Maxon Comfort Wifi Inverter 3,5 kW MX-12HC012i

Zidna unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 3,5 kW
Učinak grijanja 3,8 kW
Prikladno za prostor: do 35 m2
Energetska klasa u hlađenju: A++
Energetska klasa u grijanju: A+
Wi-fi upravljanje je uključeno u cijenu
Grijači kadice i kompresora
Ionizator zraka
Radna tvar: R-32
Jamstvo: 5 godina (3+2)

Maxon Comfort inverterski klima uređaj odlikuje se modernim dizajnom i uz nizak nivo buke učinkovito, brzo i pouzdano ohladiti će ili zagrijati Vaš prostor.

Maxon Comfort prepoznat je na tržištu kao pouzdan model koji ljeti ugodno hladi, a zimi učinkovito grije dom bez smrzavanja i pada kapaciteta grijanja u hladnim mjesecima.

Comfort je klima uređaj futurističkog dizajna. Njegove zaobljene glatke linije i sjajna površina unutarnje jedinice, čine ga pravim stilskim odabirom za moderne interijere. U daljinski upravljač ugrađen je senzor za detekciju toplinskih opterećenja u prostoriji. Senzor automatski optimizira ispuh zraka prilagođen tvojoj zoni ugode i prostoriji u kojoj boraviš (funkcija Follow me). Comfort model u prostor ispuhuje potpuno

svjež i čist zrak. Ugrađeni filter zraka uklanjaju štetne bakterije i najsitnije čestice prašine koje lebde u zraku.

Comfort je pravi izbor za sve one koji traže osvježavajuću oazu prirodnog zraka unutar svog doma, u potpunosti prilagođenu osobnom osjećaju ugode u prostoru.

Maxon klima uređaj koristeći djelotvoran način filtriranja i ioniziranja učinkovito će osvježiti prostor. Unutarnja jedinica ima antibakterijski filter što čini zrak koji udišete vrlo čistim. Uređaj visoke energetske učinkovitosti pri radu koristi ekološki prihvatljivo rashladno sredstvo R32.

Uređaj je opremljen daljinskim upravljačem s velikim LCD ekranom kojim možete regulirati željenu temperaturu prostorije, brzinu rada ventilatora i ostale funkcije. Usmjeravanje zraka može se namještati horizontalno (sa elektromotorom) i vertikalno (ručno) kako bi rashlađeni zrak doprio u sve kuteve prostorije te ju učinio ugodnom za boravak.

Model Fresh posjeduje mogućnost upravljanja putem Wi-Fi adaptera koji je ugrađen u unutarnju jedinicu a koji omogućuje upravljanje klima uređajem putem pametnog telefona i tableta. Kako bi upravljali klima uređajem putem pametnog telefona ili tableta potrebno je preuzeti aplikaciju na Google Play-u za Android pod nazivom NetHome Plus ili na App Store-u za iOS uređaje.

Funkcije rada klima uređaja:

Super quiet: funkcija omogućava dodatno smanjenje razine buke klima uređaja. Ova funkcija pospješuje ugodu u prostoru pogotovo ako je unutarnja jedinica smještena u spavaćoj sobi

Auto funkcija: odabirom ove funkcije uređaj automatski određuje brzinu ventilatora unutarnje jedinice i mod rada uspoređujući zadanu temperaturu i trenutne uvjete u prostoriji

Turbo funkcija: za snažno zagrijavanje ili hlađenje prostorije

Auto restart: ova funkcija vraća uređaj na ranije definirane postavke u slučaju nestanka električne energije

Timer: omogućuje namještanje za koliko će se uključiti ili isključiti klima uređaj unutar 24 sata

Noćni način rada: temperatura automatski blago raste ili pada kako bi se sačuvala ugodna sobna temperatura, a ujedno i smanjila potrošnja energije

Ionizator: otpušta negativne ione, eliminira neugodne mirise, prašinu, dim i pelud

Clean air: omogućuje aktivno pročišćivanje zraka od prašine, grinja, peludi, virusa i bakterija