Opis

Klima uređaj Midea Xtreme Save Pro Inverter 3,5 kW MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW +
MOX230-12HFN8-QRD6GW

Komplet: unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 3,51 kW (1,37-4,3) kW
Učinak grijanja: 3,81 kW (1,05-4,38) kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A+++
Filter visoke gusoće
Auto swing: horizontalni i vertikalni
Dodatni grijači: kompresora i tavice
Grijane na niskim temperaturama: – 25°C vanjske temperature!
Pozlaćene lamele
Slijedi me: Ugrađen senzor temperature u daljinski
Dimenzije UJ (VxŠxD): 295x835x208 mm
Dimenzije VJ (VxŠxD): 555x765x303 mm
Wi-Fi upravljanje: uključeno u cijenu
Radna tvar: R-32
Jamstvo: 3 godine

MIDEA XTREME SAVE PRO INVERTER snažan i tih klima uređaj, osigurava optimalnu udobnost za cijelu obitelj. Opremljen je Midea tehnologijom izvrsnih performansi s pažnjom na potrošnju.

Klima uređaj je potpuno optimiziran za grijanje na niskim vanjskim temperaturama primjereno za priobalje i kontinent

Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30+ minuta.

Uništava sve viruse i bakterije u zraku uz pomoć UV zraka i isporučuje zdrav zrak u prostoriju. Anti-bakterijska stopa učinkovitosti do 92,78% i antivirusna stopa do 91,47%.

Primjenjuje srebrne nano čestice na komponentama gdje cirkulira zrak kako bi neutralizirao bakterije i pljesan koji prijete našem zdraclju.

Midea UV generator emitira zrake s valnom duljinom između 270-280 nm. Uređaj je instaliran na isparivaču i generira zrake u blizini ulaza zraka s desne na lijevu stranu kada je funkcija uključena. UVC, vrsta UV zraka, s valnom duljinom spektra u rasponu od 200-280 nm, djeluje oštećujući strukturu DNA i RNA, uzrokujući da mikroorganizam ne može obavljati vitalne stanične funkcije. Trenutačno inhibira opasnosti u zraku – kada zrak prolazi kroz područje izloženo UVC zrakama, isporučuje zdrav zrak u prostoriju.

Midea Xtreme Save Pro model predstavlja spoj napredne tehnologije (UVC sterilizacija), modernog dizajna i prirodnog čistog zraka u domu. Funkcije za čisti zrak unaprijeđene su uz pomoć cold catalyst filtera. Midein cold catalyst filter kombinira učinkovitost tri filtra – antialergijski, antivirusni i antibakterijski – i održava zrak čistim i zdravim. Filtar štiti hvatanjem i deaktiviranjem grinja, peludi, virusa i bakterija.

Brzo stvara ugodnu mikroklimu uz učinak prirodne cirkulacije zraka i eliminira mogućnost neugodnog propuha (3D strujanje zraka). Specijalni dizajn Haier ventilatora omogućava dugi domet zraka do 20m, što ga čini idealnim i za klimatizaciju većih prostora. Da bi zaokružio svoje visoke performanse, vrlo je tih (16 dB (A) i uključuje najbolji Wi-Fi na tržištu.

Novi klima uređaj Midea Xtreme Save Pro bavi se vrlo velikim problemom s kojim se danas svi suočavaju – onečišćenjem zraka i sveprisutne pandemije COVID-19. Lansiranjem nove pametne tehnologije, korisnicima klima uređaja osiguran je čist i svjež zrak.

Midea Xtreme Save Pro ističe se tihim radom i osigurava ugodan klimatiziran prostor. Funkcija Super Quite optimizira rad i smanjuje razinu buke do razine šapta.

MIDEA KLIMA UREĐAJI