Mitsubishi Electric Comfort Inverter 5.0 kW, klima uređaj

From 8.490,00kn

Na zalihi

Automatsko zakretanje krilaca
Tihi rad s niskom razinom buke
Učinak hlađenja:  5,0 (1,3 – 5,0) kW
Učinak grijanja:  5,4 (1,4 – 6,5) kW
Energetska klasa: A++

Opis

Mitsubishi Electric Comfort Inverter 5.0 kW – MSZ-BT50VG/MUZ-BT50VG, klima uređaj

Automatsko zakretanje krilaca
Tihi rad s niskom razinom buke
Učinak hlađenja:  5,0 (1,3 – 5,0) kW
Učinak grijanja:  5,4 (1,4 – 6,5)kW
Za prostor: do 50 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: dodatna opcija (doplata)
Rashladni medij: R-32
Jamstvo: 36 mjeseci

Novi BT model iz palete uređaja Mitsubishi Electric pozicionirao se u sam vrh srednjeg razreda, odmah ispod dobro poznatog i naprednog AP modela. Koristi novi, ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 i upravo zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje visoke energetske učinkovitosti razreda SEER A++ i SCOP A+/A++. Dodatna ušteda električne energije moguća je i korištenjem Econo Cool tehnologije koja prilagođava rad jedinice te na taj način postiže do 20% veću energetsku učinkovitost.
Kako bi se kvaliteta zraka dovela na zadovoljavajuću razinu, uređaj dolazi s posebnim pročišćavajućim filtrom s ionima srebra koji zadržava suspendirane čestice poput prašine i dlaka kućnih ljubimaca. Ujedno i eliminira neugodne mirise, pružajući tako čišći i zdraviji zrak u zatvorenom prostoru. Kako bi se postigla optimalna raspodjela zraka, tu je automatska kontrola ventilatora i horizontalna lamela koja se zakretanjem gore-dolje pobrinula za ravnomjernu raspodjelu zraka po prostoriji.
Za bezbrižan rad čak i kada niste tu pobrinule su se napredne funkcije poput: Timer, Auto-restart, Low-temp Cooling, Samodijagnostika i brojne druge na koje smo već navikli kod Mitsubishi Electric klima uređaja. One zajedno nude veliku kontrolu klima uređaja kroz automatsko gašenje, paljenje, promjenu zadane temperature i rad po unaprijed određenim postavkama. Na ovaj način ćete i dodatno uštedjeti na potrošnji električne energije.
Ono čime se BT linija posebno ističe je tišina rada. Tišina je ključna za osiguravanje dobrog odmora i maksimalne udobnosti ne samo danju, već i noću. Nova BT-serija nudi ultra tihi način rada s razinom buke od samo 19dB, što ga čini jednim od najtiših na tržištu i idealnim za mirno okruženje i opuštanje. Jednostavno upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno:

  • WiFi sučelje za bežičnu kontrolu klima uređaja putem MEL Cloud aplikacije na nekom od vašim pametnih mobilnih uređaja
  • žičano upravljačko sučelje sa proširenim mogućnostima kontrole

Klima uređaj Mitsubishi Electric Comfort Inverter 5.0 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake MSZ-BT50VG, vanjske jedinice MUZ-BT50VG i infracrvenog daljinskog upravljača.