Mitsubishi Electric Kirigamine Zen – MSZ-EF25VGKS/MUZ-EF25VG – 2.5 kW srebrna klima uređaj

Preporuka za grijanje

1.275,00 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
1.275,00 €
Jednokratno kartično plaćanje:
1.326,00 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
1.389,75 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
1.428,00 €
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

 

 

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 2.5 kW klima uređaj srebrna boja
MSZ-EF25VGKS/MUZ-EF25VG

Boja: srebrna
Učinak hlađenja: 2,5 kW (0,9- 3,4) kW
Učinak grijanja: 3,2 kW (1,0 – 4,0),2 kW
SEER / Energ. razred HL: 9,1 / A+++
SCOP / Energ.razred GR: 4,7 / A++
God. potrošnja hlađenje: 96 kWh
God. potrošnja grijanje; 713 kWh
Dim. UJ (V׊×D): 299×895×195 mm
Dim. VJ (V׊×D): 550×800×285 mm
Za za prostor do 25 m2
Energetska klasa: A+++
Wi-Fi upravljanje: u cijeni
Jamstvo: 36 mjeseci

Napredni model proizvođača Mitsubishi Electric dizajniran je u cijenjenom talijanskom studiju kako bi zadovoljio istančani ukus zahtjevnih korisnika. Dostupan je u tri boje kako bi se idealno uklopio baš u svaki interijer.
Zahvaljujući naprednoj inverterskoj tehnologiji, Mitsubishi Electric Kirigamine Zen nalazi se u razredu energetske učinkovitosti A+++, a za dodatnu uštedu energije uključena je i nova napredna funkcija “low standby power” kojom je potrošnja energije u stanju pripravnosti smanjena za 90%, odnosno na samo 1W.
Kako bi nesmetano i u svakom trenutku mogli uživati u tihom i pouzdanom radu vašeg klima uređaja, tu su dodatne funkcije poput: Tihi rad, Tjedni timer, Automatski restart, Automatska promjena režima rada, “i save”, Samodijagnoza i WiFi sučelje za bežičnu kontrolu klima uređaja putem MEL Cloud aplikacije na vašem računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Lako upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno – žičano upravljačko sučelje s proširenim mogućnostima kontrole.
Uz pouzdano hlađenje i grijanje, najvažnija značajka kod klima uređaja svakako mora biti i podizanje kvalitete zraka i njegova ravnomjerna raspodjela u prostoriji. Upravo zato Kirigamine Zen serija dolazi s naprednom filtracijom, automatskim horizontalnim lamelama ispuha zraka i Econo Cool funkcijom koja prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka -na taj način također se postiže i 20% -tni porast energetske učinkovitosti. Također, moramo napomenuti da uz standardnu filtraciju Kirigamine Zen dolazi i s dodatnim filterom s ionima srebra i naprednim Nano Platinum Filterom koji zahvaljujući svojoj 3D površini iznimno učinkovito filtrira neželjene čestice i neugodne mirise.
Klima uređaj Mitsubishi Electric Kirigamine Zen sastoji se od unutarnje jedinice, vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača

Go to Top