Mitsubishi Electric Kirigamine Zen – MSZ-EF50VGKB/MUZ-EF50VG – 5,0 kW crni klima uređaj

Preporuka za grijanje

2.325,00 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
2.325,00 €
Jednokratno kartično plaćanje:
2.418,00 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
2.534,25 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
2.604,00 €
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

 

 

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Inverter 5,0 kW klima uređaj crna boja
MSZ-EF50VGKB/MUZ-EF50VG

Boja: crna
Učinak hlađenja: 5,0 kW (1,4- 5,4) kW
Učinak grijanja: 5,8 kW (1,4 – 7,5) kW
SEER / Energ. razred HL: 7,5 / A++
SCOP / Energ.razred GR: 4,5 / A+
God. potrošnja hlađenje: 233 kWh
God. potrošnja grijanje; 1304 kWh
Dim. UJ (V׊×D): 299×895×195 mm
Dim. VJ (V׊×D): 880×840×330 mm
Za za prostor do 55 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: u cijeni
Jamstvo: 36 mjeseci

Napredni model proizvođača Mitsubishi Electric dizajniran je u cijenjenom talijanskom studiju kako bi zadovoljio istančani ukus zahtjevnih korisnika. Dostupan je u tri boje kako bi se idealno uklopio baš u svaki interijer.
Zahvaljujući naprednoj inverterskoj tehnologiji, Mitsubishi Electric Kirigamine Zen nalazi se u razredu energetske učinkovitosti A+++, a za dodatnu uštedu energije uključena je i nova napredna funkcija “low standby power” kojom je potrošnja energije u stanju pripravnosti smanjena za 90%, odnosno na samo 1W.
Kako bi nesmetano i u svakom trenutku mogli uživati u tihom i pouzdanom radu vašeg klima uređaja, tu su dodatne funkcije poput: Tihi rad, Tjedni timer, Automatski restart, Automatska promjena režima rada, “i save”, Samodijagnoza i WiFi sučelje za bežičnu kontrolu klima uređaja putem MEL Cloud aplikacije na vašem računalu, tabletu ili pametnom telefonu. Lako upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno – žičano upravljačko sučelje s proširenim mogućnostima kontrole.
Uz pouzdano hlađenje i grijanje, najvažnija značajka kod klima uređaja svakako mora biti i podizanje kvalitete zraka i njegova ravnomjerna raspodjela u prostoriji. Upravo zato Kirigamine Zen serija dolazi s naprednom filtracijom, automatskim horizontalnim lamelama ispuha zraka i Econo Cool funkcijom koja prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka -na taj način također se postiže i 20% -tni porast energetske učinkovitosti. Također, moramo napomenuti da uz standardnu filtraciju Kirigamine Zen dolazi i s dodatnim filterom s ionima srebra i naprednim Nano Platinum Filterom koji zahvaljujući svojoj 3D površini iznimno učinkovito filtrira neželjene čestice i neugodne mirise.
Klima uređaj Mitsubishi Electric Kirigamine Zen sastoji se od unutarnje jedinice, vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača

Go to Top