Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter – MSZ-HR60VFK/MUZ-HR60VF – 6,1 kW WIFI klima uređaj

1.425,00 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
1.425,00 €
Jednokratno kartično plaćanje:
1.482,00 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
1.553,25 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
1.596,00 €
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

Učinak hlađenja: 6,1 kW (1,7-7,1) kW
Učinak grijanja: 6,3 kW (1,5-8,1 kW
Za prostor: do 65 m2
WIFI: ugrađen
Energetska klasa: A++

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 6,1 kW WIFI
MSZ-HR60VF/MUZ-HR60VF, klima uređaj
Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 6,1 kW (1,7-7,1) kW
Učinak grijanja: 6,3 kW (1,5-8,1) kW
Za prostor: do 65 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: ugrađeno
Radni medij: R-32
Jamstvo: 36 mjeseci

Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF srednji model iz palete uređaja Mitsubishi Electric koristi, ekološki rashladni medij R32 te zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje izvrsne energetske učinkovitosti razreda SEER A++ i SCOP A+. Odlikuje se jednostavnošću korištenja, kompaktnim dimenzijama i funkcijama nužnim za visoku razinu komfora. Snagom od 6,1 kW osigurava hlađenje i grijanje u prostorima do 65 m², a naprednim filtracijskim sustavom izvrsnu kvalitetu zraka. Zahvaljujući dodatnom filteru sa ionima srebra drastično je smanjena količina peludi, bakterija i drugih alergena. Dodatna pogodnost su automatske horizontalne lamele koje osiguravaju ravnomjernu raspodjelu protoka zraka po prostoriji i Econo Cool funkcija koja prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka. Zahvaljujući tome, postavljena temperatura može se povisiti za čak 2 °C bez gubitka udobnosti. Na taj način se postiže porast porast energetske učinkovitosti za 20%.
Lako upravljanje omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem i dodatnim opcionalnim rješenjima koja se prodaju zasebno:
– žičano upravljačko sučelje sa proširenim mogućnostima kontrole
Za jednostavno korištenje tu su funkcije: Automatsko ponovno pokretanje, Timer, Samodijagnostika, Automatsko podešavanje brzine ventilatora i naravno tihi rad samog klima uređaja. Klima uređaj Mitsubishi Electric Standard Eco Inverter 6,1 kW sastoji se od unutarnje i vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača, i ugrađenog WIFI sučelja.

Go to Top