Opis

Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 5,0 kW WIFI klima uređaj
MSZ-AY50VGKP/MUZ-AY50VG

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 5,0 kW (1,4-5,4)
Učinak grijanja: 5,5 kW (1.4-7,3)
Za prostor: do 55 m2
Energetska klasa: A++
Plasma Quad Plus filter
Wi-Fi upravljanje: uključeno u cijenu
Dimenzije UJ (V׊×D): 299×798×245 mm
Težina UJ: 11 kg
Dimenzije VJ (V׊×D): 714×800×285 mm
Težina VJ: 40,5 kg
Razina buje UJ: 28/44/48 dB
Najprodavaniji japanski klima uređaj za primarno grijanje!
Radni medij: R-32
Jamstvo: 36 mjeseci

Napredni model proizvođača Mitsubishi Electric osvaja brojnim funkcionalnostima, privlačnim izgledom i kompaktnom izvedbom. Uz tih i pouzdan rad, Mitsubishi Electric Super Inverter Plus ima ugrađeno WiFi sučelje i nudi opciju ugradnje dodatnog žičanog upravljačkog sučelja koji se prodaje zasebno. Koristi novi, ekološki rashladni medij R32 i upravo zahvaljujući njemu i naprednoj inverterskoj tehnologiji spada u uređaje odlične energetske učinkovitosti razreda A+++. Sa snagom od 5,0 kW pouzdano će rashladiti prostorije do 55 m².

Upravljanje uređajem omogućeno je infracrvenim daljinskim upravljačem, a vaša udobnost pomoću brojnih funkcija. Vertikalne i horizontalne lamele automatski se pomiču kako bi osigurale ravnomjerni protok zraka po prostoriji a Econo Cool funkcija prilagođava količinu zraka usmjerenu prema tijelu na temelju temperature izlaznog zraka. Na taj način također se postiže i 20% -tni porast energetske učinkovitosti.

Za bezbrižan rad čak i kada niste tu pobrinule su se napredne funkcije: Tjedni timer, “i save”, Automatski restart i Automatska promjena režima rada. One zajedno nude veliku kontrolu klima uređaja kroz automatsko gašenje, paljenje, promjenu zadane temperature i rad po unaprijed određenim postavkama. Na ovaj način ćete i dodatno uštedjeti na potrošnji električne energije.

Zahvaljujući Plasma Quad Plus naprednoj tehnologiji filtriranja ovaj sustav je idealan za astmatičare i alergičare. Pouzdano uklanja 99% štetnih čestica poput virusa, bakterija i plijesni u zraku, 98% alergena (kao što je pelud), 97% grinja i prašine i 99% mikročestica u zraku (PM2.5), a također hvata i neutralizira mirise. Uz sve to funkcija samočišćenja sprječava plijesan i neugodne mirise, omogućujući dovod čišćeg zraka u prostor. Spavajte mirno uz osiguranu kvalitetu zraka i Noćnu postavku koja smanjuje razinu svjetlosti indikatora klima uređaja, isključuje zvučnu signalizaciju i snižava razinu buke rada vanjske jedinice za 3dB.

Klima uređaj Mitsubishi Electric Super Inverter Plus 5,0 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake MSZ-AY50VGKP, vanjske jedinice MUZ-AY50VG i infracrvenog daljinskog upravljača.