Opis

QTherm Flash Inverter 7.3 kW + WIFI – TAC-24FVO/TAC-24FVW+WIFI klima uređaj

Komplet unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 7,3 kW (1,8 – 7,4) kW
Učinak grijanja: 73 kW (1,8 – 8,0) kW
Za prostor: do 75 m2
Energetska klasa: A++
Radna tvar: R-32
WIFI upravljanje: uključeno u cijenu
Jamstvo: 36 mjeseci

Ulazni model QTherm Flash Inverter svojom ponudom i brojnim rješenjima neće vas ostaviti ravnodušnima. Odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. QTherm Flash Inverter lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme visokih vrućina, a u prijelaznim mjesecima može vam poslužiti i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ako tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je QTherm Flash Inverter pravi izbor za vas. S visokom energetskom učinkovitošću i A++ energetskim razredom predstavlja odličan odabir za štedljivo hlađenje.

Posebno kod QTherm klima uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.

Za efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i anti-alergijski filter. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Uz sve vrhunske karakteristike moramo spomenuti i to da je korištenje ovog uređaja jednostavno užitak. Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro podesite njegove brojne funkcije on je u mogućnosti raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su: Timer, Turbo, Slijedi me, Noćni način, Automatski restart, Samodijagnostika, te brojne druge.