Opis

QTherm Magic Free Inverter 5.4 kW – TAC-18MVO/TAC-18MVW klima uređaj

Komplet unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 5,4 kW (1,3 – 5,9) kW
Učinak grijanja: 5,8 kW (1,3 – 6,1) kW
Za prostor: do 45 m2
Energetska klasa: A+++
Radna tvar: R-32
WIFI upravljanje: uključeno u cijenu
Jamstvo: 36 mjeseci

QTherm Magic Free Inverter svojom ponudom i brojnim rješenjima neće vas ostaviti ravnodušnima. Odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. QTherm Magic Free Inverter lako će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme visokih vrućina, a u prijelaznim mjesecima može vam poslužiti i za dogrijavanje prostora. Naravno, ne smijemo zaboraviti napomenuti da ova serija koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 koji ne samo da pomaže pri očuvanju okoliša, već i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ukoliko tražite uređaj koji pouzdano i štedljivo hladi kada je to najpotrebnije, tada je QTherm Magic Free Inverter pravi izbor za vas. S visokom energetskom učinkovitošću i A+++ energetskim razredom predstavlja odličan odabir za štedljivo hlađenje. Osim pouzdanog hlađenja, kao jedan od rijetkih klima uređaja na tržištu sa energetskom učinkovitošću u grijanju SCOP 4.7 pripada razredu A++, što ga postavlja visoko u ponudi klima uređaja za potrebe grijanja ili dogrijavanja prostora. Na pouzdan rad možete računati tokom cijele zime i najhladnijih dana jer QTherm Magic Free Inverter nesmetano grije i na čak -25°C ambijentalne temperature, uz pomoć dodatnog grijača vanjske jedinice.

Pouzdan i nesmetan rad osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. QTherm uređaji imaju mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.

U načinu rada hlađenje, glavna odlika ovog uređaja je tehnologija povjetarca koja zahvaljujući 2430 mikropora na istrujnoj lameli ublažavaju jako i izravno puhanje unutarnje jedinice. Inteligentno prepoznavanje promjena unutarnje temperature čini komfor još većim, uz automatsko prebacivanje načina dovoda zraka tj. istrujna lamela se po potrebi zatvori te tako pruža osjećaj ugode bez izravnog strujanja zraka. Kada je jedinica potpuno zatvorena, kapacitet hlađenja je 60% snage.

Za efikasnu filtraciju pobrinuti će se Honeycomb filter koji učinkovito zaustavlja zagađivače u zraku kao što su prašina i prljavština, te PM 2.5 filter koji filtrira fine čestice prašine koje lebde u zraku i uklanja 99,9% tih zagađivača, pružajući čist i zdrav zrak. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Uz sve već navedene vrhunske karakteristike moramo spomenuti i to da je korištenje ovog uređaja jednostavno užitak. Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro podesite njegove brojne funkcije on je u mogućnosti raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su:Timer, 4D protok zraka, Turbo, Slijedi me, Automatski restart, Samodijagnostika, Održavanje 8°C u prostoru te brojne druge.

Ovaj model uz standardni infracrveni daljinski upravljač dolazi s WiFi modulom koji omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu.