Opis

Toshiba Seiya 2,0 kW RAS B07 E2KVG unutarnja multi split jedinica – zidna

Toshiba Seiya Inverter je početni model Toshibine palete opremljen je štedljivim inverterskim kompresorom i svim funkcionalnostima na koje su navikli korisnici premium branda Toshibe. Uz to, svoj rad obavlja koristeći najnoviji rashladni medij R32 koji ne samo da je ekološki prihvatljiviji, već i donosi dodatnu uštedu u potrošnji električne energije.

No, nisu samo odlične značajke te koje ovaj model čine odličnim, tu je i primjer neprestanog rada na inovacijama koje će se pobrinuti za maksimalnu udobnost i mir. Seiya smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba!

Uz tih i ekonomičan rad, Seiya uređaji osigurati će vam i odličnu kvalitetu zraka zahvaljujući „IAQ“ filteru i izmjenjivaču topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

Kako bi lako i pouzdano upravljali svojim novim klima uređajem tu je infracrveni daljinski upravljač i mogućnost kupnje opcionalnog WiFi sučelja pomoću kojeg uređajem možete upravljati vašim pametnim telefonom ili tabletom.

Klima uređaj Toshiba Seiya Inverter sastoji se od unutarnje jedinice oznake RAS-B07E2KVG-E i infracrvenog daljinskog upravljača. Ova unutarnja jedinica ima mogućnost spajanja na multi-split seriju vanjskih jedinica, te na ovaj način možete spojiti nekoliko unutarnjih jedinica na samo jednu vanjsku jedinicu.


– Učinak hlađenja: 2,0 kW (0,76-2,6)

– Učinak grijanja: 2,5 kW (0,82-3,3)

– Radna tvar: R32

– WIFI sučelje: doplata

– Dimenzije UJ (V׊×D) mm 288×770×225

– Težina: 9 kg

– Jamstvo: 36 mjeseci