Opis

Toshiba Seiya Classic 6.5 kW – RAS-B24B2KVG-E/RAS-24B2AVG-E klima uređaj
Unutarnja i vanjska jedinica
Učinak hlađenja: 6,5 kW (1,1-7,1) kW
Učinak grijanja: 7,0 kW (1,2-8,0) kW
Za prostor: do 65 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: doplata
Dimenzije UJ (V׊×D) mm: 320×1050×250
Dimenzije VJ (V׊×D)mm: 550×780×290
Radna tvar: R32

Jamstvo: 36 mjeseci

Seiya Classic Inverter predstavlja savršen ulazak u svijet klimatizacije. Početni model Toshibine palete opremljen je štedljivim inverterskim kompresorom i svim funkcionalnostima na koje su navikli korisnici premium branda poput Toshibe. Uz to, svoj rad obavlja koristeći najnoviji rashladni medij R32 koji ne samo da je ekološki prihvatljiviji, već i donosi dodatnu uštedu u potrošnji električne energije. Energetska učinkovitost je u razredu A++ te ima snagu od 6.5 kW.

Značajke ovog modela su kao primjer neprestanog rada na inovacijama koje će se pobrinuti za maksimalnu udobnost i mir. Seiya smanjuje razinu buke dvjema funkcijama tihog rada: QUIET na unutarnjoj jedinici omogućava vam neometani mir noću, a SILENT na vanjskoj jedinici vašim susjedima. I to sve samo jednim pritiskom gumba!

Uz tih i ekonomičan rad, Seiya uređaji osigurati će vam i odličnu kvalitetu zraka zahvaljujući perivom filteru i izmjenjivaču topline Magic Coil®. Izmjenjivač topline unutarnje jedinice uvijek se održava čistim i suhim s pomoću posebnog premaza zajedno s funkcijom samočišćenja nakon završetka rada. Nema šanse za razvoj neugodnih mirisa i bakterija.

Zahvaljujući vanjskim jedinicama nove generacije moguć je i nadzor potrošnje energije.

Kako bi lako i pouzdano upravljali svojim novim klima uređajem tu je infracrveni daljinski upravljač i mogućnost kupnje opcionalnog WiFi sučelja RB-N105S-G pomoću kojeg uređajem možete upravljati vašim pametnim telefonom.

Klima uređaj Toshiba Seiya Classic Inverter sastoji se od unutarnje jedinice oznake vanjske jedinice i infracrvenog daljinskog upravljača.