Električni radijatori Thermor su konvektorski radijatori opremljeni preciznim elektronskim termostatima i električnim grijačima visoke učinkovitosti te zbog toga omogućavaju manju potrošnju električne energije u odnosu na druga električna grijanja. Thermor konvektori su modernog dizajna te se uklapaju u svaki prostor, odlikuje ih brzo zagrijavanje prostora uz ugodno širenje topline po prostoru. Thermor konvektori ne sadrže motor, niti ventilator, nisu ispunjeni nikakvim medijem (ulje, voda, glikol itd.), već direktno zagrijavaju zrak u prostoriji i sva utrošena energija se isporučuje u prostor koji se zagrijava i stoga nema nikakvih gubitaka u prijenosu toplinske energije.

Namijenjeni su za sve prostore, kao osnovno grijanje ili dopunsko grijanje. Rukovanje Thermor radijatorima je jednostavno. Modernog su dizajna, zauzimaju malo prostora, a težina je od 5-10 kg ovisno o snazi i modelu radijatora.

Thermor konvektori ne isušuju zrak, ne podižu prašinu, ekološki je proizvod, pa ga mogu bez problema koristiti osobe sa dišnim tegobama i alergijama.

Uz pravilno rukovanje u odnosu na druge električne sisteme grijanja potrošnja električne energije je niža za 20 do 30%.

Thermor radijatori su usklađeni sa važećim normama sigurnosti EU. Sigurni su za korištenje i ne postoji mogućnost opeklina ili ozljeda djece i starijih osoba. Thermor električni konvektori imaju električnu zaštitu od vlage (IP 24) tako da se mogu koristiti u kupaonicama i ostalim vlažnim prostorima. Thermor konvektori se isporučuju u 3 modela: Thermor Evidence 3, Thermor Soprano Sense 2 WIFI i Thermor Amadeus 2.