Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW, klima uređaj

//Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW, klima uređaj

Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW, klima uređaj

From 11.100,00kn

Na zalihi

Tehnički podatci: Rashladni učinak  7,1 kW 
Raspon rashladnog učina (min.-max.)   0,9 – 7,7 kW 
Snaga električnog priključka  2,42 kW 
PdesignC  7,1 kW 
SEER / energetski razred 7,10 / A++ 
Godišnja potrošnja u hlađenju 350 kWh 
Učin grijanja 8,0 kW  
Raspon učina grijanja (min.-max.) 0,9 – 9,0 kW 
Snaga električnog priključka 2,25 kW 
PdesignH 7,1 kW 
SCOP / energetski razred 4,00 / A+ 
Godišnja potrošnja u grijanju 2485 kWh 
Tezina unutarnje jedinice: 10  
Tezina vanjske jedinice: 38 

Opis

Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW – ASYG24KLCA/AOYG24KLTA, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica

Raspon rashladnog učinka 7,1 (0,9-7,7 kW)

Raspon učinka grijanja 8,0 (0,9 – 9,0 kW)

Za prostor: do 70m2

Energetska klasa: A++

Wi-Fi upravljanje – može se ugraditi (plaća se posebno)

Radna tvar: R32

Jamstvo: 36 mjeseci

Osnovni model Fujitsu Standard Eco Inverter model koji koristi rashladni medij R32 oduševit će vas jednostavnim, nenametljivim dizajnom koji skriva brojne tehnološke novitete. Uređaj postiže A++ energetski razred u hlađenju, podržava opcionalno WiFi upravljanje koje se kupuje zasebno, te može grijati sve do -15 ºC. Snagom od 7.1 kW zadovoljit će sve potrebe hlađenja i grijanja u prostorijama do 75 m².

Odličnim filterskim sustavom osigurati će svjež i čist zrak a velikom lamelom tih rad i ugodan ispuh zraka po čitavoj prostoriji. Također, prednji panel lako je ukloniv pa će održavanje čistoće filtera biti brzo i jednostavno, a za pravovremeno čišćenje biti ćete obavješteni na vrijeme pomoću signalne lampice u znaku filtera.

Brza i jednostavna je i sama kontrola uređaja pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i brojnih funkcija. U slučaju potrebe klimatizacije pred ili za vrijeme spavanja možete koristiti funkciju „Sleep“, dok se recimo u odsustvu možete poslužiti funkcijom „Programski timer“ i ne brinuti o tome da li je vaš klima uređaj ostao upaljen ili ugašen. Na ovaj način dodatno ćete uštedjeti na vremenu i potrošnji električne energije pravovremenim gašenjem klima uređaja i izbjegavanjem nepotrebnog rada.

Za udobnost svakodnevnog korištenja tu su i sve najbitnije programske značajke poput: Ekonomski režim rada, Režim snažnog rada, Automatska brzina ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje.

Klima uređaj Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW sastoji se od unutarnje jedinice oznake ASYG24KLCA, vanjske jedinice AOYG24KLTA i infracrvenog daljinskog upravljača.