Opis

AUX Q-Neo 3.5 kW – ARI-12QDH/ARO-12QDH, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Učinak hlađenja: 3,5 kW (0,8-4,1) kW
Učinak grijanja: 3,7 kW (1-4-4,1) kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A++
Grijači kompresora u vanjskoj jedinici
Opremljen UV lampom
Filter sa aktivnim ugljenom
Filter sa C vitaminom
God. potrošnja hlađenje: 200 kW
God. potrošnja grijanje: 943 kW
Wi-Fi upravljanje je uključeno u cijenu
Dimenzije UJ (VxŠxD): 295×761×200 mm
Dimenzije VJ (VxŠxD): 530×705×279 mm
Težina UJ: 7,5 kg
Težina VJ: 28 kg
Radna tvar: R-32
Jamstvo: 5 godina (3+2 produljeno)

AUX Q-Neo dizajnerski model AUX klima uređaja podiže razinu estetike i hlađenja na zavidni nivo. Odlikuju ga niska potrošnja električne energije, vrhunska obrada zraka i tihi rad. AUX Q-Neo s lakoćom će rashladiti željenu prostoriju i za vrijeme najvećih vrućina i sparine, a u prijelaznim mjesecima poslužit će za dogrijavanje prostora. Ova serija klima uređaja koristi ekološki prihvatljiviji rashladni medij R32 te pomaže pri očuvanju okoliša, a i sam uređaj čini učinkovitijim.

Ako tražite uređaj koji će pouzdano i efikasno rashladiti željeni prostor te istovremeno unijeti dašak svježine modernog dizajna, tada je AUX Q-Neo pravi izbor za vas. S odličnom energetskom učinkovitošću i visokim energetskim razredom A++ predstavlja idealan omjer snage i uštede energije. Na pouzdan rad računajte i tokom cijele zime i najhladnijih dana, jer AUX Q-Neo dolazi s dodatnim grijačima kompresora i kadice u vanjskoj jedinici. Oni će se pobrinuti da kompresor ispravno radi i da se kondenzat u kadici ne smrzava. Na ovaj se način osigurava ispravno grijanje i dodatno smanjuje potrošnja energije.

Nesmetan rad osiguravaju pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora koje učinkovito sprječavaju razvoj bakterija, poboljšavaju učinkovitost grijanja ubrzanim odmrzavanjem vanjske jedinice, te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente. Ono što je zaista posebno kod AUX uređaja je mogućnost samočišćenja, odnosno postizanje dodatne 99.9% sterilizacije zagrijavanjem lamela isparivača na 57°C, što ujedno pomaže i kod “defrost” funkcije, odnosno da se lamele odmrznu u slučaju smrzavanja kod visoke vlage i niske temperature.

No, ovo ne bi bio vrhunski klima uređaj da ne nudi i vrhunsku filtraciju zraka, nešto što je sve informiranijim kupcima postalo itekako bitno. Kao odgovor na sve zahtjevnije zdravstvene situacije, AUX Q-Neo dolazi opremljen s ugrađenom UV lampom, odnosno ultraljubičastom lampom koja je dobro poznato i efikasno rješenje za sterilizaciju u brojnim industrijama i vrstama poslovanja. Neutralizira viruse, bakterije i gljivice (plijesan) te nadopunjuje već odličnu postojeću filtraciju.

Za efikasnu filtraciju pobrinuti će se filter s aktivnim ugljenom i filter s vitaminom C. Zajedno pružaju zaista visoku razinu zaštite i kvalitete zraka te pomažu u prevenciji bolesti dišnih puteva, alergija i neugodnih mirisa.

Uz navedene vrhunske karakteristike moramo spomenuti i to da je korištenje ovog uređaja jednostavno. Uz direktnu kontrolu nad radom uređaja po vašim željama, ukoliko dobro postavite njegove brojne funkcije u mogućnosti je raditi praktički automatski. Samo neke od brojnih funkcija su: Održavanje 8°C u prostoru, Timer, Turbo, Slijedi me, Automatski restart, 4D protok zraka, Samodijagnostika te brojne druge.

AUX Q-Neo klima uređaj uz standardni infracrveni daljinski upravljač dolazi s WiFi modulom (za upravljanje i postavke funkcija klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu) i uključen je u cijenu.