Daikin Comfora 2,5 kW FTXP25N/RXP25N klima uređaj

1.040,00 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
1.040,00 €
Jednokratno kartično plaćanje:
1.081,60 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
1.133,60 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
1.164,80 €
BESPLATNA DOSTAVA

Na zalihi

 

 

Na zalihi

Izaberite način plaćanja

Odaberite plaćanje po ponudi, pouzećem ili kartično plaćanje

Opis

DAIKIN Comforta klima uređaj 2,5 kW FTXP25N/RXP25N

Daikin Comfora klima uređaj pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, kombinirajući tihi rad, funkcije za čišćenje zraka i tehnologiju za upravljanje.

Klima uređaj Daikin Comfora FTXP odlikuje se tihim radom, pa ćete gotovo zaboraviti da se nalazi u Vašem domu. Osim toga, unutarnja jedinica ima filter za uklanjanje alergena iz srebra koji osigurava dobavu čistog zraka, što je idealno za osobe s alergijama. 3-D protok zraka u kombinaciji s okomitim i vodoravnim smjerom kretanja lamela omogućuje istrujanje toplog ili hladnog zraka direktno u kutove velikih prostora. Kompaktne dimenzije jedinice čine ju idealnom za projekte obnove, posebno za ugradnju iznad vrata. Uz Daikin Residential Controller (opciju), moći ćete upravljati svojim interijerom s bilo koje lokacije pomoću aplikacije, putem lokalne mreže ili interneta.

Ako želite, moći ćete koristiti i glasovnu kontrolu putem Amazon Alexa ili Google Assistanta za upravljanje funkcijama poput zadane vrijednosti, načina rada, brzine ventilatora i slično. Daikin Comfora FTXP klima uređaj ima i funkciju “sleep” koja automatski prilagođava temperaturu u prostoru tijekom noći, omogućujući vam ugodan i zdrav san. Također, funkcija “smart control” omogućuje brzo i precizno postavljanje željene temperature u prostoru, što će pomoći u štednji energije. Daikin Comfora FTXP klima uređaj pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, kombinirajući tihi rad, funkcije za čišćenje zraka i tehnologiju za upravljanje.

Učinak hlađenja: 2,5 (1,3-3,0) kW

Učinak grijanja: 3,0 (1,3-4,0) kW

Energetski razred: A++

Za prostor: 35 m2

Rashladno sredstvo: R32

WIFI upravljanje: ugrađeno

Dimenzije UJ (V x Š x D): 286 x 770 x 225 mm

Dimenzije VJ (V x Š x D): 556 x 740 x 343 mm

Jamstvo: 36 mjeseci

Go to Top