Opis

HITACHI airHome 600 klima-uređaj 3.5kW RAC-VJ35PHAE/RAK-VJ35PHAE

Učinak hlađenja: 3,5 kW
Učinak grijanja: 4,2 kW
Za prostor: do 35 m2
Energetska klasa: A+++
Radna tvar: R-32
Wifi upravljanje: uključeno u cijenu
Jamstvo: 3 godine

Hitachi airHome 600 klima-uređaj sastoji se od unutarnje jedinice i vanjske jedinice. Koristi R32 radnu tvar. Energetska učinkovitost hlađenja/grijanja A+++/ A++. Smart Eco detektira kada nitko nije bio u prostoriji 20 minuta ili više te postupno povećava postavljenu temperaturu kako bi smanjio potrošnju energije. Uključuje RC-AGU1EA0G bežični daljinski upravljač. Dolazi sa ugrađenim Wi-Fi-om.

Klima-uređaj za ljude koji ne žele razmišljati o klimi

Klima-uređaj koji je jednostavan za korištenje – opremljen tehnologijom pametne automatizacije koja vam olakšava život, smanjuje potrošnju energije i poboljšava kvalitetu sna. Integrirana tehnologija samo održavanja pomaže u poboljšanju dugoročne učinkovitosti jedinice.

Podešava temperaturu dok dolazite kući ili izlazite iz kuće

Upotrijebite aplikaciju za pametni telefon airCloud Home za postavljanje profila svjesnosti o lokaciji i temperaturi, na primjer, otkrivanje kada ste na putu kući i automatsko podešavanje temperature spremne za vaš dolazak.

S aplikacijom airCloud Home također se možete povezati sa svojim pametnim zvučnikom (kompatibilnim s Amazon Echo i Google Home), koristiti funkcije tjednog rasporeda i tajmera te vidjeti koliko je energije potrošeno pomoću integriranog procjenitelja troškova energije.