Pametna WIFI utičnica sa integriranim senzorom temperature

44,46 

Način plaćanja
Cijena €:
Plaćanje pouzećem ili po ponudi:
44,46 €
Jednokratno kartično plaćanje:
46,24 €
Kartično plaćanje do 12 rata:
48,46 €
Kartično plaćanje do 24 rate:
49,80 €
BESPLATNA DOSTAVA

Nema na zalihi!

Mill WiFi utičnica ima maksimalni priključni kapacitet od 2300 W.
Utičnica se može upotrijebiti na svim grijalicama s mehaničkim termostatom i na većini grijalica s elektroničkim termostatima (grijalicama koji mogu pamtiti zadnje postavljene temperature nakon prekida napajanja).

 

Nema na zalihi!

Opis

Razlika između običnih WIFI utičnica i Mill WIFI utičnica?

Razlika između Mill Wi-Fi utičnice i drugih Wi-Fi utičnica je ugrađeni senzor temperature koji vam omogućava postavke temperature grijalice kroz aplikaciju Millheat s bilo kojeg mjesta. Druge uobičajene Wi-Fi utičnice omogućuju vam samo uključivanje / isključivanje napajanja. Mill Wi-Fi utičnica specijalizirana je za grijanje i radi na isti način kao da Vaš radijator ima ugrađen WIFI modul i možete grijaćim tijelom upravljati sa bilo kojeg mjesta na svijetu. Senzor temperature očitava sobnu temperaturu u aplikaciji Millheat. Možete ga koristiti na svom starom i “glupom” električnom radijatoru ili grijalici tako da ne morate kupovati novi i uštedjeti ćete novac i sačuvati okoliš!

Pomoću aplikacije možete upravljati različitim lokacijama (stan, kuća za odmor itd.) te sa koliko god uređaja želite. Jednostavno podesite u aplikaciji svoj uobičajeni raspored i ona će automatski postaviti temperaturu za Vas. Besplatnu aplikaciju za Millheat možete pronaći na Google Playu i Appstoreu.

Aplikacija je dizajnirana za otkrivanje svakog električnog grijača, spojenog u kući i određenoj prostoriju. Prostorija se može sastojati od jednog ili više grijalica.

Svim grijalicama se može upravljati putem istog korisničkog sučelja, bez obzira na to gdje su grijalice nalaze

Postavke tjednih programa u različitim načinima rada (Comfort, Sleep, Away i OFF)

Podešavanje željene temperature u u manualnom načinu rada ili korištenje zadanih programa aplikacije te postavljanje vlastitih individualnih postavki grijanja po danima.

Funkcija “otvorenog prozora” automatski isključuje grijač ako senzor temperature detektira nagli pad temperature u slučaju otvorenog prozora. Grijač se automatski uključuje nakon 10 minuta.

Go to Top