Opis

Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW – ASYG24KLCA/AOYG24KLTA, klima uređaj

Unutarnja i vanjska zidna jedinica
Raspon rashladnog učinka 7,1 (0,9-7,7 kW)
Raspon učinka grijanja 8,0 (0,9 – 9,0 kW)
Za prostor: do 75 m2
Energetska klasa: A++
Wi-Fi upravljanje: dodatna opcija (nadoplata)
Radna tvar: R32
Jamstvo: 60 mjeseci

Osnovni model Fujitsu Standard Eco Inverter model koristi rashladni medij R32 oduševit će Vas jednostavnim dizajnom sa brojnim tehnološkim novitetima. Uređaj je u A++ energetskom razredu, podržava WiFi upravljanje koje se kupuje dodatno, te može grijati do -15 ºC. Snagom od 7.1 kW zadovoljit će sve potrebe hlađenja i grijanja u prostorijama do 75 m². Izvrsnim sustavom filtriranja osigurati će svjež i čist zrak a velikom lamelom tih rad i ugodan ispuh zraka po cijeloj prostoriji. Prednji panel lako se skida pa je održavanje čistoće filtera brzo i jednostavno, a za pravovremeno čišćenje biti ćete obavješteni na vrijeme pomoću signalne lampice u znaku filtera.
Brza i jednostavna kontrola uređaja pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i brojnih funkcija. U slučaju potrebe klimatizacije pred ili za vrijeme spavanja možete koristiti funkciju „Sleep“, dok se recimo u odsustvu možete poslužiti funkcijom „Programski timer“ i ne brinuti o tome da li je vaš klima uređaj ostao uključen ili isključen. Na ovaj način dodatno ćete uštedjeti na vremenu i potrošnji električne energije pravovremenim isključivanjem klima uređaja i izbjegavanjem nepotrebnog rada i troškova. Za udobnost svakodnevnog korištenja tu su i sve najbitnije programske značajke poput: Ekonomski režim rada, Režim pojačanog rada, Automatska brzina ventilatora i Automatsko ponovno pokretanje.
Klima uređaj Fujitsu Standard Eco Inverter 7.1 kW sastoji se od unutarnje jedinice  ASYG24KLCA, vanjske jedinice AOYG24KLCA i infracrvenog daljinskog upravljača.